05 мар 2021

Ники

Ники е нашето ново попълнение като account executive. Завършва журналистика и политика в Американския Университет в Благоевград. Преди да стане част от екипа на DMK е social media manager за американска маркетинг агенция. Заралийка по кръв и пътешественик по душа, Ники обича да търси вдъхновение и да събира истории от всяко кътче. Като типичен представител на зодията овен – тя е коктейл от амбиция, нетърпеливост, перфекционизъм и инат.

Голяма страст са й мюзикълите – няколко години продуцира Бродуейски адаптации с турнета из България. И никога не би отказала билети за Хамилтън. В елемента си е когато организира събития и може да е креативна. Обича да е на сцена и зад кулисите, да пътува на близо и надалеч и да забърква вкусотии в кухнята и изненади за любимите си хора. Подкрепя пеенето с цяло гърло в колата, спонтанните решения, планинските преходи и нощите под звездите.

Не е сутрешен човек, но голяма чаша кафе и хубав брънч бързо я вдигат на крака. Описва себе си като мечтател без граници, който има нужда да изразява себе си на лист хартия – с писалка или с бои и четки.