06 апр 2021

Краси

Още като студентка Краси без да иска попада в ПР агенция и от там започват нейните приключения в света на комуникациите. Харесва работата свързана със събития заради интересните проекти и най-вече, заради спиращите дъха грешки, на които после се забавлява с екипа на по бира, след като в крайна сметка всичко си е дошло на мястото. Завършва магистратура „Връзки с обществеността“ и в последствие работи като акаунт в няколко големи и малки рекламни агенции. Сега играе за криейтив отбора в ролята си на копирайтър. В directmedia|KRES намира работата, проектите и хората, с които гордо заявява, че се чувства щастлива и във свои води. Обича да говори, да пита и да „вади душите на хората с памук“ – умение, което усъвършенства най-много по време на своите акаунтски времена.

Казва, че и в работата и в живота понякога може да бъде малка досадница, но също така знае, че е мила, умна и добра, така че всичко е под контрол.

Не съжалява за нито една стотинка, с която си е купила нещо по време на пътуване, дори и страхотно много да се е прецакала. Обича и може да пее, но доста я е срам. Има си блог , има си и куче на име Райчо, за радост на всеки, който я попита как му е името.

Вярва, че вдъхновението и добрите идеи дебнат зад всеки ъгъл, стига да си нащрек.