19 мар 2021

Жо

Когато срещнеш момиче с тюркоазена коса, което обича театъра, хубавата храна и рекламата, нищо друго не ти остава освен да го привлечеш в екипа си. Така че, добре дошла, Жо!

Тюркоазена коса, защото е символ на енергия и спокойствие и маскира интровертността пред околните. Планина, защото нищо не може да се сравни с люлеенето на зеления хамак горе на балкана. Храна, защото няма по-як начин да станеш част от света и културата на различни хора, докато си седите и хапвате. Често ще я срещате през есента и зимата на някой от червените столове, наслаждавайки се на поредното театрално или оперно представление.

От малка мечтае да стане сърдечно-съдов хирург, но случайна ѝ среща в най-точния момент с хора от рекламата променя това. Живка е последен семестър студент по Реклама в НБУ и още от началото е избрала акаунството за своя професионален път. Там усеща онова неописуемо чувство на удовлетворение, което ѝ носи добрият тайм мениджмънт.

Първите ѝ стъпки в бранша започват като стажант в БАКА, което прераства в назначаване на постоянна длъжност. Винаги е искала място, на което може да остане дълго и да бъде част от голямо рекламно семейство. Затова с огромна радост се присъединява към Direct Media Kres. Сега след като вече си има рекламно семейство, с нетърпение очаква скоростната практика, късното стоене в офиса, непредвидените ситуации и ароматното кафе без захар (защото така е най-сладко).