16 фев 2021

Вили

Като малка започва да свири на акордеон, само защото не могат да ѝ купят пиано, тъй като семейството ѝ с баща военен се мести постоянно от град в град. По-късно ще разбере, че всички тези нови начала, всеки път в нов дом, в ново училище и с нови приятели, ѝ помагат да се адаптира по-лесно към различни ситуации и хора.
Счита за своя втора родина Франция, където учи и работи няколко години, и доразвива усета си към детайла и естетиката, а в сърцето ѝ остават завинаги френското кино и изкуство. Въпреки че иска да стане журналист, след стажа си в Radio France Internationale (RFI) Париж, се завръща в София и стартира пътя си в рекламата, и така вече 16 години.
Зад гърба си има стотици реализирани кампании за всевъзможни брандове и продукти – от сапуни, шоколади, бойлери, автомобили и банки, до социални каузи за деца в неравностойно положение, жени пострадали от насилие и България като туристическа дестинация. Вярва, че в тази професия е много важно да си любопитен, да не спираш да се учиш, да имаш добър и сплотен екип, и да си с отворени сетива за всякакви извори на вдъхновение, защото те са навсякъде около нас, стига добре да се огледаш 🙂